Kamenný barokní klenbový most byl postaven pravděpodobně na konci 18. stol. Je dlouhý 39,5 m a široký 4,3 m. Délka přemostění je 15 m. V písemných pramenech nejsou stavba mostu nebo další informace o něm zaznamenány.
Památkově cenný barokní klenbový most se nachází ve středu vsi Stadice, nyní části obce Řehlovice, a přes řeku Bílinu převádí místní komunikaci.
Vladimír Studecký, 4.5. 2005

historie

Barokní most byl postaven pravděpodobně na konci 18. století. Celková délka mostu je 39,5 m, šířka 4,3 m při šířce vozovky 3,7 m. Délka přemostění je 15 m. Jde o jeden ze dvou dochovaných mostů barokního původu přes řeku Bílinu. Druhý je v Brozánkách. Tyto mosty se tehdy nacházely na území panství velkostatku Trmice-Řehlovice. Přesné údaje o době výstavby nejsou známy.
    Encyklopedie mostů - Dušan Josef, 4.5. 2005