Zámek byl postaven na základech starší tvrze rodem Schwarzenbergů v roce 1697 v barokním stylu. Od svého vzniku neprošel téměř žádnými úpravami. V dnešní době je zámek v soukromém vlastnictví a je veřejnosti nepřístupný.
Zámek od jihu
Graficke pismenko Původně vodní tvrz, poprvé zmiňována v roce 1372. Po třicetileté válce se neudržovaný objekt rozpadl. Později jej získali Schwarzenbergové. Ti na základech původní stavby nechali postavit roku 1697 (Giacomo a Pietro Maggi) jednoduchý barokní zámek. Jde o téměř čtvercovou čtyřkřídlou budovu s nádvořím. Na vstupním portále, k němuž vede kamenný most, je zachován schwarzenberský znak. Sochy sv. Václava a sv. Jana Nepomuckého dnes čekají (déle než 4 roky) v útrobách zámku na slíbenou opravu. Kolem je stále znatelný zčásti zasypaný vodní příkop. Zámek neprošel od svého vzniku téměř žádnými úpravami. Po létech hospodářského využívání zchátralý. Nepřístupný, v soukromém vlastnictví.

tvrz přestavěná na zámek
     Louny  (LN)