Zámek byl postaven na konci 17. století. Po požáru v roce 1807 byl zámek přestavěn v empírovém stylu, přestavba byla zřejmě realizována až po roce 1816. V zámku je dnes obecní knihovna a jsou v něm byty a hospoda.
Čelní pohled na zámek
© Roman Řezáč 11/2004
Graficke pismenko Zámek a jeho prostory jsou dnes využívány jako obecní knihovna, jsou v něm byty a hospoda. V jeho těsné blízkosti v parku před ním se nachází zajímavě pojatý kostel sv.Martina.
Jestli zámek stojí na místě tvrze ze 16.století není jisté. Starší tvrz patrně ze 13.století stávala prokazatelně několik metrů severně od zámku a zbyl po ní částečně zachovaný pahorek.

historie

Zámek pochází z konce 17. století, v čele má dominantní věž. V roce 1807 byl přestavěn do empírového slohu. V roce 1807 zámek vyhořel, přestavba však byla zřejmě realizovaná až po roce 1816. Na obytnou hlavní část navazují ve dvoře hospodářská stavení.