Zámek byl přestavěn ze starší tvrze v r. 1689. Později, kolem r. 1770 byl zámek přestavěn barokně. Po zestátnění v r. 1945 zde byla škola až do r. 1991, kdy byl zámek vrácen původním majitelům. Dnes v něm sídlí spol. Vilémov Bussines Operation.
hlavní průčelí
Graficke pismenko zámek je veřejnost nepřístupný, o postoji jeho majitelů k náhodným návštěvníkům výmluvně vypovídají zákazy vstupu i nápis "zámek není turistickým objektem" na vstupní bráně

historie

Západně od městečka Vilémov stával od 12. století benediktinský klášter. Na troskách kláštera zničeného roku 1421 husity si před rokem 1578 postavil Beneš Beneda z Nečtin jednopatrový panský dům či tvrz. Za Václava Ferdinanda Caretto-Milessimo bylo sídlo po roce 1689 přestavěno na barokní zámek. Ambiciózního projekt J.J. Wircha zřejmě původně předpokládal vícekřídlou dispozici, realizováno bylo pouze jedno křídlo s arkádami v přízemí a