Hrady.cz
Nová rozhledna z roku 2000 je dobře dostupná autem i po turistické značce. Slouží současně jako vysílač mobilního operátora. Nabízí krásný výhled a v letních měsících je zde otevřen i bufet.
Rozhledna Babylon u Kozárova
Pohled na rozhlednu z východu.

Babylon u Kozárova

Graficke pismenko Rozhledna byla postavena na konci roku 2000 firmou Ericsson a současně slouží jako vysílač mobilního operátora Vodafone. Jde o klasickou ocelovou konstrukci se 139 schody na jejichž konci je vyhlídková plošina. Za jasného počasí sa naskýtá skutečně nádherný výhled na daleké okolí. Dobře vidět je například hora Květnice u Tišnova, nebo chladící věže Dukovanské jaderné elektrárny a také Pálavské vrchy. Za skutečně dobrého počasí je vidět i do Orlických hor nebo Nízkého i Hrubého Jeseníku.
Michal Kupsa, 8.1. 2007