Synagoga byla vybudována v barokním slohu pravděpodobně v polovině 18. století. Sál modlitebny byl původně vysoký přes obě podlaží, dnes je interiér přepatrovaný. V přízemí se dochovaly původní valené klenby. Fasáda je novorománská, ze druhé poloviny 19. století. Památkově chráněná je od roku 1966.
© Milan Caha 01/2020
Graficke pismenko Synagoga byla vybudována v barokním slohu pravděpodobně v polovině 18. století. Jedná se o jednoduchou jednopatrovou obdélnou stavbu se sedlovou střechou. Sál modlitebny byl původně vysoký přes obě podlaží, dnes je interiér přepatrovaný. V přízemí se dochovaly původní valené klenby. Fasáda je novorománská, ze druhé poloviny 19. století. Po 2. světové válce sloužila budova jako skladiště a dílny, dnes je adaptována k bydlení. Památkově chráněná je od roku 1966.
    židovské památky
    přestavěno