Bývalý lovecký zámeček, založený pravděpodobně v polovině 18. století bruntálským komturem Riedheimem. Řádu německých rytířů patřil až do roku 1938. V roce 1945 zkonfiskován. Dnes byty.
lovecký zámeček Hubertov
Graficke pismenko Lovecký zámeček na půdorysu kříže vznikl pravděpodobně současně s vybudováním kaple sv. Huberta na místě léčivého pramene v letech 1757-1758. Stavebníkem obou staveb byl pravděpodobně bruntálský komtur Řádu německých rytířů Riedheim, který se zajímal o léčivé účinky zdejšího pramene a v zámečku v té době žil. Zámek sloužil k pobytu příslušníků řádu v době lovu a ke správě řádových lesů. Na počátku 20. století bylo zbořeno západní křídlo. Majetkem řádu byl až do roku 1938, poté připadl německému státu a v roce 1945 byl zkonfiskován. Dnes je soukromým majetkem a jsou v něm byty a penzion.
Vlastislav Mareček, F.Musil, Neznámé zámky Moravy a Slezska,Šmíra-Print 2015, 16.8. 2016

popis

Bývalý lovecký zámeček (č. p. 30) je nevelká, částečně zděná a částečně dřevěná jednopatrová budova se sedlovou střechou. Naproti zámku jižním směrem stojí kaple sv. Huberta.
    Vlastislav Mareček, 16.8. 2016