Stavba, stojící nedaleko vesnice Boškov v malém hájku, byla vybudována zřejmě někdy koncem 19. stol. nebo počátkem 20. stol. Později byla již zchátralá kaple upravena na mysliveckou chatu. U ní stojí dřevěná zvonička a před vchodem je malá kamenná soška.
Bývalá kaple upravena na mysliveckou chatu.
© Luděk Vláčil 05/2016
Graficke pismenko Malá ves Boškov, sloužící převážně k rekreaci, je místní částí města Potštátu, od něhož je vzdálena asi 3 km jihozápadním směrem. Leží v Olomouckém kraji v okrese Přerov.
Nejvýznamnější památkou vesnice je kostel sv. Maří Magdaleny ze 16. století. Kromě něj se zde nachází i další původně sakrální stavba. Je jí malá bývalá kaple ležící v malém hájku asi 300 metrů jižně od kostela. Kaple již na první pohled upoutá netradičními doplňky, jakými jsou například trofeje na průčelí nebo vysoký ocelový komín vystupující ze střechy. Stavba již totiž neslouží svému původnímu účelu, ale byla upravena na mysliveckou chatu. U ní stojí dřevěná zvonička a před vchodem je malá kamenná soška.
Na vrchu nad Boškovem se donedávna nacházely také pozůstatky větrného mlýna.