Studánka se zděnou podezdívkou a dřevěnou nadstavbou, dřevěné posezení. Nachází se na červené turistické značce v lese, pod skalním úbočím Klíče, 0,5 km od sedla pod Klíčem, směrem na Nový Bor. Přístup ke studánce je od Svoru či z Nového Boru po červené značce.
Kamzičí studánka
Kamzičí studánka se nachází v lese na červené turistické značce 0,5 km od sedla pod Klíčem směrem na Nový Bor. Studánka má kamennou podezdívku s dřevěnou nástavbou. Na dřevěném štítu je zavěšen hrníček. U studánky je dřevěné posezení.

Kamzičí studánka

Graficke pismenko Studánka se nachází na červené turistické značce v lese nedaleko kamenitého pole pod skalním úbočím Klíče, 0,5 km od sedla pod Klíčem směrem na Nový Bor. Přístup ke studánce je od Svoru či z Nového Boru po červené značce.
Studánka má zděnou podezdívku a dřevěnou nadstavbu. Na štítu studánky je zavěšen hrníček. U studánky je dřevěné posezení.
Necelý kilometr od této studánky směrem na Nový Bor se nachází na červené značce na pravé straně cesty další studánka. Naproti studánce přes cestu je dřevěná lavička.
Michal Hipman , 15.2. 2015