Jednoduchý moderní kostel Církve československé husitské obdélného půdorysu, s hranolovou věží v průčelí byl postaven ve 20. letech 20. století. Kostel již desítky let neslouží svému původnímu účelu a postupně zchátral. Náboženská obec CČE v Libochovicích hodlá kostelík opravit a znovu jej využívat.
Graficke pismenko Keblice se nacházejí v okrese Litoměřice, cca 6 km jihovýchodně od Lovosic. Na návsi stojí novogotický kostel sv. Václava, mezi památkově chráněné objekty patří vesnické usedlosti čp. 7 a 57 s pozdně barokními štíty. Za obcí je kostel Církve československé husitské z poč. 20. stol.
František Kinař (doplněno redakcí podle http://monumnet.npu.cz a E. Poche a kol.: Umělecké památky Čech 2, Academia Praha 1978), 30.8. 2013

historie

Jednoduchý moderní kostel Církve československé husitské byl postaven ve 20 letech 20. století. Podle zmínky v článku církevních novin není kostel od roku 1983 využíván. Postupně značně zchátral. Náboženská obec CČE v Libochovicích plánuje kostel opravit a znovu zde konat bohoslužby.

popis

Jednoduchý moderní kostel obdélného půdorysu, s hranolovou věží v průčelí. Zchátralý, rozbitá okna, ve stěnách praskliny, střešní krytina místy chybí, s výjimkou pravé strany kostela, kde je krytina nová.
    E.H. podle E. Poche a kol.: Umělecké památky Čech 4., Academia 1982; http://www.znicenekostely.cz, 9.12. 2013

Litoměřice  (LT)
    Keblice