Pozdně renesanční městská zbrojnice doložená roku 1677. Roku 1774 zde byly uloženy městské vozy a těžké palné zbraně dělostřelectva. V roce 1813 sloužila budova k ustájení koní a uložení sena, slámy a dalších potřeb dělostřelectva a trénu. Později sloužila jako sýpka. Dnes je v budově občerstvení.
Graficke pismenko Pozdně renesanční městská zbrojnice, doložená v roce 1677. Přízemní budova s vysokou sedlovou střechou krytou prejzy má v průčelí zachovány fragmenty sgrafit. Roku 1774 zde byly uloženy městské vozy a těžké palné zbraně dělostřelectva, které v Českém Krumlově leželo. V roce 1813 sloužila k ustájení koní a uložení sena, slámy dělostřelectva a trénu. Později sloužila jako sýpka. Dnes je v budově provozovna občerstvení.

Český Krumlov  (CK)
    Český Krumlov