Židovský hřbitov v Údlicích byl postaven roku 1864 jako náhrada starého, pocházejícího ze 16. století. Byl poničen nacisty za války. Je ohrazen zdí a nalézá se zde zdevastovaný památník obětí pochodu smrti, pohřbených v hromadném hrobě.
Ke hřbitovu vede cesta od Základní školy směrem k severu. Je uprostřed polí.
Prudký Martin, 15.4. 2012

historie

Židovský hřbitov v Údlicích byl založen roku 1864 a je ohrazen nahrubo omítnutou zdí. Byl zdevastován nacisty, ale nepřála mu ani poválečná léta. Měl nahradit starý hřbitov, pocházející ze 16. století. Na severní straně je hromadný hrob obětí pochodu smrti z koncentračního tábora. Na jejich památku byl po válce postaven památník, který je dnes zdevastován
    Prudký Martin podle Židovské památky v Čechách a na Moravě - Jiří Fiedler, www.zidovskehrbitovy.wz.cz, 17.4. 2012