Hřbitov založen v 17. století., nejstarší náhrobky z konce 17. století. Poslední pohřeb roku 1940. V opravené márnici je expozice věnovaná dějinám Židů v okolí Černovic. Přístupová cesta je lemována kameny netradičního památníku, každý kámen stručně popisuje osudu jednoho z černovických Židů.
© Milan Caha 04/2011
Graficke pismenko Hřbitov založen pravděpodobně počátkem 17. století. Zachovalo se na něm 300 náhrobků, převážně z období od prvé poloviny 18. století do prvé třetiny 20. století. Nejstarší dochované čitelné náhrobky jsou z konce 17. století. Poslední pohřeb se zde konal v roce 1940. Hřbitov o rozloze 1099 m2 je obehnán nedávno opravenou ohradní zdí z lomového kamene. V márnici je instalována expozice věnovaná dějinám Židů v okolí Černovic.