Vodní park ve stylu japonské zahrady vzniklý po rozsáhlé rekonstrukci rybníků na Týneckém potoce znečištěných odpady z dolů, které již nejsou v provozu. Čabárna je věhlasná především svojí třicetiletou tradicí chovu kaprů Koi, leknínů a dalších vodomilných rostlin.
u hlavního rybníka
Graficke pismenko Vodní park Čabárna vznikl ve stylu japonské zahrady po rozsáhlé rekonstrukci rybníků na Týneckém potoce. Celý prostor byl znečištěný odpady z dolů, které již nejsou v provozu.
Čabárna je věhlasná především svojí třicetiletou tradicí chovu kaprů Koi a leknínů, kterých zde najdete nespočet druhů.
Dále máte možnost vidět okrasná jezírka s dalšími vodomilnými rostlinami a po naučné stezce je k vidění jak domácí, tak volně vzácně žijící zvířectvo (černé labutě, jeseter Viza velká 160 cm, želvy nebo nutrie).
Vodní park nabízí možnost objednání exkurze nejen pro školy, nákup kaprů či leknínů, nebo objednání na veřejný rybolov.

turistické

Vodní park leží na rozhraní katastrálních území Brandýska a Kladna na Týneckém potoce. Je dobře dostupný po silnici Brandýsek - Švermov autem (na místě je parkoviště) nebo autobusem (zastávka přímo u vodního parku).