Hrady.cz
Jednopatrový jednokřídlý barokní zámek z konce 17. století, postavený na místě patrně pozdně gotické tvrze. Po roce 1989 vrácen v restituci původním majitelům. R. 2006 obec zámek odkoupila a postupně probíhá její rekonstrukce.
Myslkovice
Pohled na zámek od východu (z bývalého parku)

Myslkovice

Graficke pismenko Ves Myslkovice (od 14. stol. zvaná Myskovice) se připomíná poprvé r. 1367, kdy náležela bratrům Jendovi a Oldřichovi z Myslkovic. Jeden z jejich nástupců, Boček, připojil svou pečeť ke stížnému listu české šlechty v r. 1415 na znamení protestu proti upálení mistra Jana Husa. V l. 1457–1460 se uvádí Aleš z Myslkovic, jemuž náležel ve vsi dvůr. Po r. 1483 došlo k rozdělení statku na dvě části; z nich jedna byla připojena k brandlínskému statku (Olbramů ze Štěkře), druhou získal s tvrzí Kuneš Dvořecký z Olbramovic. Jeho syn Petr se uvádí v r. 1530 jako majitel Myslkovic. V r. 1560 odkázal statek svému staršímu synu Kunešovi, ...
Kol.: Hrady, zámky a tvrze v Čechách, na Moravě a ve Slezsku – Jižní Čechy, Svoboda, Praha 1986, 22.1. 2010

tvrz přestavěná na zámek
    není známo