Hrady.cz
Nízká hranolová zvonice s bedněným pláštěm byla postavena po zřícení kostelní věže následkem požáru roku 1725. Zvonová stolice stojí přímo na nízké podezdívce, nese dva zvony. Součást extrémně chudě vyhlížejícího kostelního areálu.
Zvonice od jihozápadu
Zvonice stojí u brány na hřbitov, severně od kostela.
Ivan Grisa , 18.6. 2009

Zvonice u kostela Všech svatých v Polipsech
    Nízká hranolová zvonice s bedněným pláštěm byla postavena po zřícení kostelní věže následkem požáru roku 1725. Zvonová stolice stojí přímo na nízké podezdívce, nese dva zvony ulité po uvedeném požáru. Větší z nich údajně pochází z roku 1755, oba nesou podle obecních stránek české nápisy, věrohodnější epigrafická literatura je však uvádí v latinském znění, české nápisy se v uvedeném období vyskytují jen ojediněle. Součást extrémně chudě

Ivan Grisa, dle webové stránky obce Čestín, 18.6. 2009

Kutná Hora  (KH)