Hrady.cz
Původně ranně gotický kostel pochází z konce 13. století. V roce 1895 kostel zcela vyhořel a zničeny byly i zvony. Okamžitě započaly opravy a roku 1897 byl kostel znovu vysvěcen. Nové věžní hodiny jsou z roku 1949.
Kostel Nanebevzetí Panny Marie

Graficke pismenko První zmínky o starobylé obci jsou již z konce 13. století. Z té doby je i kostel Nanebevzetí Panny Marie.
Při opravách v letech 1895–1897 byl kostel opatřen novým oltářem a čtyřmi zvony. Kostelní hodiny byly zabudovány do věže až v roce 1949.
Obec Keblov si zachovává venkovský charakter i přes probíhající výstavbu nových, moderních domů. Velká pozornost je věnována údržbě malebné návsi s krásnými starými lípami.
Ke Keblovu patří ještě osada Sedlice. Ve středověku zde byla tvrz, od poloviny sedmnáctého století náleží osada ke Keblovu. Obyvatelky Sedlic byly proslulé svými rukodělnými pracemi jako "sedlické vyšívačky holubinek".
Jaroslav Šefčík (OÚ Keblov), 31.5. 2009

Občerstvení, Parkoviště, Svatby