Hrady.cz
Původně barokní kaple z roku 1722, 1789 zřízena farnost. Velká přestavba 1822 (téměř novostavba), oprava 1911. Dnes silně zchátralý, bez využití. Kostel je jednolodní stavba s čtverhranným obloukem zakončeným závěrem a sakristií od severu, hlavní průčelí s dvouetážovým štítem a sochami světců.
Graficke pismenko Původně barokní kaple z roku 1722 byla z velké části zbořena a znovu postavena roku 1802, poslední významnější úpravy byly podle letopočtu v průčelí provedeny roku 1911.
Kostel je prostá stavba s plochostropou lodí, valeně klenutým pravoúhlým oválně zakončeným presbytářem a obdélnou sakristií od severu. Fasády jsou členěny pilastry s kompozitními hlavicemi, tříosé hlavní průčelí má dvouetážový štít se sochami světců.

Chomutov  (CV)
    Široké Třebčice