Hrady.cz
Zaniklý barokní zámek na místě rytířského sídla v západní části osady nad pravým břehem Ohře. Postaven kolem poloviny 18. století, po roce 1945 opuštěn, zdevastován a mezi lety 1987 a 1990 zbořen. Zbylo několik stromů v zámeckém parku a snad trámy, poházené u cesty.
Zaniklý zámek
Stav z 3.10.1987
Graficke pismenko Soběsuky stojí na hraně srázu nad pravým břehem Ohře. Příjezd po silnici od křižovatky na jihu hráze Nechranické přehrady, pěšky od modré turistické značky po lesní cestě. Zámek stál u cesty, která vede od kostela západně, směrem do lesa a k hrázi Nechranické přehrady.
22.11. 2008

Zámek v Soběsukách
    Na místě pozdějšího zámku stála renesanční tvrz, konfiskovaná roku 1623 Doupovcům z Doupova. Poté přestavěna na barokní zámek. Objekt naposledy upravován pro kadaňského měšťana Václava Glasera kolem roku 1771, kdy vznikl i anglický park s jezírky na svahu nad Ohří. Po roce 1945 byl zámek předán do majetku státního statku. Ten budovu postupně devastoval, až došlo k jejímu částečnému zřícení. Před rokem 1990 byl zámek demolován. Údajným

Ivan Grisa, dle Jiří Úlovec, Zaniklé hrady, zámky a tvrze Čech, 15.11. 2008