Hrady.cz
Radnice byla v Chabařovicích postavena roku 1606, kdy patřily královskému městu Litoměřice. Roku 1697 s celým městečkem vyhořela, o dva roky později obnovena, několikrát dále upravována. Dnes sídlo knihovny, malého muzea a zájmových organizací.
Radnice od severu (z Husova náměstí)
Graficke pismenko Radnice stojí na jižní straně Husova náměstí, asi 50 m od kostela Narození Panny Marie. Parkování možné v bezprostředním okolí, přímo u objektu zastávka linky 12 ústecké MHD (Chabařovice radnice).

popis

Jednopatrová dvoukřídlá budova s hlavním průčelím k severu, které vrcholí vikýřem s hodinami a vížkou. Valbové střechy obou křídel, fasády prosté. Příčné křídlo pokračuje směrem k jihu bývalou šatlavou (dnes knihovna).

Ústí nad Labem  (UL)
    Chabařovice