Hrady.cz
Pozdně barokní fara z let 1788–91, postavená při povýšení zdejšího kostela na farní. Po roce 1945 zchátrala, na podzim 2008 se dokončuje oprava zřejmě pro nového soukromého majitele.
Fara od východu
Graficke pismenko Fara stojí na východě kostelního areálu, nad silnicí II/608 u odbočky k návsi (bývalá císařská silnice). Kolem zatím zpustlá farská zahrada. Objekt zřejmě v soukromém majetku, nepřístupný.

popis

Obdélná patrová stavba s hospodářským zázemím na západní straně (u uličky kolem kostela) a velkou zahradou, do jejíž kamenné zdi zapojena nedaleká zvonice. Mansardová střecha, nad středem východní stěny nízký štít. Mezi patry římsa, v patře východního průčelí mělké štukové pilastry.

Litoměřice  (LT)
    Dolánky nad Ohří