Hrady.cz
Zámek v empírovém slohu nechala postavit Anna Veithová r. 1846. Dvoukřídlá jednopatrová budova má v přízemí předního křídla šest půlkruhových arkád, v zadním křídle ve střední ose mělký rizalit. Využíván je zemědělským podnikem.
Nový zámek
Boční křídlo tzv. nového zámku s arkádami
© Luděk Pitter 03/2007
Graficke pismenko Děpoltovice se nacházejí 9 km severně od Karlových Varů na silnici spojující Ostrov, Hroznětín a Novou Roli.
Zámek vznikl až v r. 1846, kdy jej dala vystavět tehdejší majitelka děpotovického zboží Anna Veithová, rozená z Kleistu. V pozdějších letech se vystřídala řada soukromých majitelů.
Zámek je dvoukřídlá jednopatrová budova postavená v empírovém slohu. Přední křídlo orientované k silnici má v přízemí šest půlkruhových arkád. Zadní křídlo, obrácené do dvora, má ve střední ose mělký rizalit, opatřený trojúhelníkovým štítem.
Zámek je využíván zdejším zemědělským podnikem pro hospodářské účely a moc není dbáno na jeho údržbu.
Veřejnosti je nepřístupný.
Hrady, zámky a tvrze v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, Západní Čechy, Nakladatelství Svoboda 1984, 26.1. 2006

Karlovarský kraj
     Karlovy Vary  (KV)