Hrady.cz
Na místě poplužního dvora dal kolem r. 1834 Jan František z Turby postavit patrovou klasicistní budovu. Sloužila nejprve k pobytům panstva, později byla přestavěna na hostinec. Po r. 1945 byl zámek zkonfiskován, nyní pomalu chátrá.
zámeček Arnoltov
Graficke pismenko Zámek se nachází přímo u silnice spojující Cheb s Karlovými Vary. Nejlepší místo pro zaparkování automobilu je při odbočce na Kostelní Břízu, která je přímo u zámku.
Zámek je dnes zříceninou a je otázka času kdy se rozpadne celý...
Rad-x (2005), 31.8. 2005

Arnoltov - (8 km JZ od Sokolova)
    Zámek vznikl na místě bývalého poplužního dvora při silnici spojující Cheb s Karlovými Vary. Samotný zámek byl postaven kolem roku 1834. Zámek je obdélná klasicistní patrová budova obrácená severozápadním průčelím ke zmíněné silnici. Zámek je t.č. určen k prodeji.
    dějiny zámku
    Ves Arnoltov byla součástí panství Kostelní Bříza, až na počátku 17. století vytvořili Stenbachové samostatný statek - roku 1616 se Engelhart ze Stenbachu píše s přídomkem na Arnoltově. Znovu se ves objevuje v pramenech koncem 20. let 17.století, kdy již patřila Vilému Winklerovi z Heimfeldu, který se na saské straně aktivně zapojil do bojových akcí roku 1631, za což byl o dva roky později odsouzen ke ztrátě majetku. Tehdy zde již stálo panské

Zany, podle J. Úlovec: Ohrožené hrady, zámky a tvrze Čech, 1. díl [A-M], Libri, Praha 2003, 9.9. 2005
    popis zámku
    Zámek v Arnoltově je jednoduchá obdélná patrová budova o rozměrech 24x13 m v klasicistním stylu. Hlavní severozápadní průčelí obrácené k silnici je sedmiosé s mírně předstupujícím rizalitem s balkónem. Čtyřosá boční průčelí byla holá, zahradní průčelí opět obohatil nevelký balkón. Nároží až do výše patra zvýrazňují lizénové pásy, obdobný pás mezi středními okny člení boční průčelí. Středem budovy prochází průjezd dělící stavbu na dvě části. V

Zany, J. Úlovec: Ohrožené hrady, zámky a tvrze Čech, 1. díl [A-M], Libri, Praha 2003, 9.9. 2005

Karlovarský kraj