Hrady.cz
Jedná se o nejsilnější vysoké kosmické energetické místo v Čechách. Energetické místo je na granitové balvanu. Kámen umožňuje silné psychotronické prožitky.
Boží kámen
Graficke pismenko Ke kameni se dostaneme odbočkou ze silnice Tažovice – Kraselov a po pěšině z boku kopce Boží kámen
Jedná se o nejsilnější energetické místo v Čechách. Energetické místo vysoké kosmické energie je na granitové balvanu druhém zprava, který je podoben lodi. Není v jeho středu, ale trochu blíže ke kraji. Kámen je ale díky častým návštěvám na správném místě ošlapán.
Vaculčík, 7.1. 2005

Místo pro meditace
    Stále více lidí nejen z Čech se v současné době zajímá o energii krajiny o nehmotné síly v přírodě. Jednou z nejsilnějších zdrojů je právě Boží kámen. Přírodní svatyně je uváděna v knihách Ing. Pavla Kozáka: Místa působení a Tajemná místa od Blaníku k Sušici. Tento český fenomén určitě bude zmíněn i v připravované knize Energie krajiny. Pro citlivé lidi na tyto psychotronické energie je nejsilnější právě při první návštěvě. Díky této

megalit, menhir
     Strakonice  (ST)