Hrady.cz
Dřevěná rozhledna, vysoká 16 m, stojící 539 m n. m. Byla postavena v l. 2001–2002 sdružením obcí mikroregionu Toulovcovy maštale (sdružujícím 11 obcí) jako jedna ze tří dřevěných rozhleden. Projektantem je Ing. Martin Novák. Vyhlídková plošina je ve výšce 12 m.
Graficke pismenko Na Jarošovském vrchu v nadmořské výšce 539m můžete navštívit dřevenou rozhlednu jejíž stavba započala v září 2001 a byla dokončena v únoru roku 2002. V průběhu roku 2002 navštívilo roozhlednu přes 11.000! návštěvníků.
3.1. 2004

historie

Dřevěná rozhledna s ocelovým schodištěm je vysoká 16 m a stojí 539 m n. m. na vrchu Jarošov. Byla postavena sdružením obcí mikroregionu Toulovcovy maštale v letech 2001–2002 jako jedna ze tří dřevěných rozhleden v tomto regionu (Pozn.: mikroregion vznikl sdružením 11 obcí pro lepší všestranný rozvoj regionu). Projektantem rozhledny je Ing. Martin Novák. Rozhledna má šindelovou stříšku, vyhlídková plošina je ve výšce 12 metrů.

věž
    rozhledna