Hrady.cz
Kostel tvoří dominantu obce. V obci byl gotický kostel již ve 14. stol., který byl zbořen. Ke konci 19. stol. byl na jeho místě postaven nynější kostel Nejsvětější Trojice. Jedná se o pseudogotickou jednolodní stavbu obdélníkového tvaru s hranolovou věží na západním průčelí.
Graficke pismenko Kostel tvoří dominantu obce a již z dálky upoutá Vaší pozornost. V obci byl gotický kostel již ve 14. stol., který byl zbořen. Ke konci 19. stol. byl na jeho místě postaven nynější kostel Nejsvětější Trojice. Jedná se o pseudogotickou jednolodní stavbu obdélníkového tvaru s hranolovou věží na západním průčelí.