Hrady.cz
Rozhledna (20 m) stojí 399 m n. m. Pův. zde stála 14 m vysoká dřevěná vyhlídková věž, r. 1890 vystav. městským Okrašlovacím spolkem. Stržena r. 1906. R. 1907 otevřena nová rozhledna. R. 1958 znepřístupněna; opravena a otevřena r. 1982 (KT Frýdlant).
Nad Frýdlantem, kde můžete navštívit hrad se nalézá na Resselově vrchu kamenná rozhledna postavená roku 1907.
19.8. 2002

turistické

Cihlová frýdlantská rozhledna stojí na výšině 399 m n. m. na severním okraji Frýdlantu. 20 m vysokou rozhlednu postavil městský okrašlovací spolek na místě, kde už předtím stála dřevěná vyhlídková věž z r. 1890. O rozhlednu i přilehlý výletní areál se již několik let stará frýdlantský turistický oddíl.

věž
    rozhledna