Hrady.cz
Modlitebna Církve adventistů sedmého dne byla vybudovaná v l. 1982 - 1984 společně s bytem pro kazatele v budově v centru města, zakoupené církví r. 1982. Modlitebna byla vysvěcena 7. září 1984.
Graficke pismenko Za účelem zřízení nové modlitebny Církve adventistů sedmého dne byla církví v roce 1982 zakoupena nemovitost v centru města, kde byla spojeným úsilím členů a okolních sborů vybudována nová modlitebna a byt pro kazatele. Modlitebna byla vybudována v letech 1982 - 1984, vysvěcena byla 7. září 1984.
František Kinař, 1.9. 2013

Litoměřice  (LT)