Hrady.cz
Patří k nejmenším zoologickým zahradám v Česku. Ke spatření jsou zde mimo jiné tři druhy lemurů, čtyři druhy želv, kočkodan severní, surikaty či rys karakal, který se zde úspěšně rozmnožuje, a mnozí další dravci a kopytníci.
Lemur Terezka
Graficke pismenko Zoologickou zahradou je až od 30. dubna roku 2010, kdy získala licenci. Ale například karakaly, opice a poloopice, chameleony, klokany a podobné v obci Zájezd najdete už od roku 1998. Patří k nejmenším zoologickým zahradám v Česku. Ke spatření jsou zde mimo jiné tři druhy lemurů, čtyři druhy želv, kočkodan severní, surikaty či rys karakal, který se zde úspěšně rozmnožuje a mnozí dravci a kopytníci. Všechny výběhy jsou vytvořeny z převážně přírodních materiálů, takže návštěva působí velmi příjemným dojmem. V plánu je chov ohrožených druhů kopytníků, gepardů a též ohroženého největšího evropského ptáka dropa velkého. Zřizovatelé zooparku ...

WC, Bezbariérový, Rodiny s dětmi, Program pro školy, Občerstvení, Parkoviště, Suvenýry
    ZOO, akvarium